Неща за правене във Феървю, Тенеси

Съдържание:

Неща за правене във Феървю, Тенеси
Неща за правене във Феървю, Тенеси
Anonim

Топ атракции, зони за отдих и събития в Fairview, TN

Образ
Образ

Донякъде изолиран, Феървю, Тенеси все още е удобен за много топ атракции в Среден Тенеси. Центърът на Нешвил, с хонки, професионални спортни отбори, големи концертни зали и емблематични ресторанти, е на по-малко от половин час от Феървю, но околният окръг Уилямсън предлага изобилие от възможности за развлечение. Всъщност много хора, живеещи във Феървю, откриват, че нарастващият брой дейности и неща за правене в тяхната общност ги занимават много. Ето някои от най-добрите неща за правене във Феървю и наблизо:

Природен парк Bowie

Преди смъртта си през 1992 г., д-р Еванджелин Боуи любезно преотстъпи 722 акра на град Феървю, който беше предоставен на доверие, за да го защити от застрояване. Днес природният парк Bowie е защитено местообитание за птици, елени и разнообразие от диви животни. Паркът включва голяма тематична детска площадка за игра на границата, наречена Treehouse Playground, мрежа от 27 мили пътеки за планинско колоездене и конна езда. (Потребителите трябва да платят $2, за да използват пътеките.) Има също езера за риболов и природен център, който включва музей и класна стая. Навеси за пикник и класна стая на открито могат да бъдат наети за ден или половин ден.

Поздравете Жълтите якета

Fairview High School непрекъснато предлага конкурентни отбори в спортове като баскетбол, бейзбол, футбол и футбол. Футболният отбор на Жълтите жилетки се състезава в дивизия Клас 3А, изправяйки се срещу съперниците си от гимназията East Hickman, Camden Central и Stewart County. Баскетболните отбори на момичета и момчета се справят добре в областните и регионалните игри.

Яжте в Puckett’s

Сред най-добрите места за хранене в окръг Уилямсън е Puckett’s Grocery & Restaurant в близкия Leiper’s Fork. Това южно пържено любимо предлага музика на живо, автентична селска кухня и всички фиксини. Отворено за закуска, обяд и вечеря, Puckett’s предлага приготвени от нулата продукти като бисквити с мътеница и торти, сандвичи с барбекю, пържен сом, пушено пиле и глазирано свинско филе. Ресторантът, който е само на няколко минути от Феървю, се намира до поле и малка сцена, където се провеждат музикални събития през цялата година.

Hit the Gym

The Fairview Recreation Center е един от няколкото обществени центрове за отдих, контролирани от отдела за паркове и отдих на окръг Уилямсън. Центърът разполага с фитнес зала, открит басейн, фитнес зала, детска площадка, класни стаи и пешеходна пътека. Съседните футболни, футболни и близките бейзболни игрища осигуряват девствени места за спорт както за младежи, така и за възрастни. Центърът се намира на булевард Fairview. Месечните карти за един възрастен струват $35, докато семейните карти са само $55. Предлагат се и еднодневни карти.

Намигни му

Ако търсите сладки, модерни дрехи и аксесоари с изискан южняшки стил, не забравяйте да се отбиете в Wink Boutique във Феървю. Магазинът предлага асортимент от ежедневно облекло, което удря марката „малко кънтри, малко рокендрол“. Сред най-популярните артикули в Wink са селекция от южни тениски, украсени с умни и забавни поговорки и символи на Юга. Магазинът предлага и голямо количество "закръглени" дрехи и много изтъркани дънки.

Популярна тема