Тенеси удря акорд с музикалните си предложения

Съдържание:

Тенеси удря акорд с музикалните си предложения
Тенеси удря акорд с музикалните си предложения
Anonim

Музикалните фестивали и места в Тенеси за всеки вкус.

Фестивали в Тенеси
Фестивали в Тенеси

Популярността на Тенеси като център на всички музикални жанрове може да се види в редица фестивали за популярна музика, провеждани в щата всяка година. Само пример:

Музикален фестивал Riverbend в Чатануга

9-дневен музикален фестивал с девет сцени привлича повече от 600 000 посетители всяка година по бреговете на река Тенеси.

Музикалния фестивал на асоциацията на кънтри музиката в Нешвил

Четиридневното събитие включва повече от 70 часа музика на живо и 30 часа раздаване на автографи от над 400 изпълнители на кънтри музика.

Джамборе и фестивал на занаятите на Smithville Fiddlers

Събитието привлича хиляди музиканти, любители на музиката и хора на изкуствата и занаятите и включва фолклорно пеене от Апалачите (соло/дует), индивидуални изпълнители, младежки квадратни танци, старинни групи за цигулка и госпъл пеене.

Memphis Music & Heritage Festival

Двудневното събитие празнува различни култури в Мемфис с разнообразна комбинация от събития от местни изпълнители и музиканти, представящи голямо разнообразие от музика от Мемфис, включително рок, рап, госпъл, блус, джаз, устно слово, марш групи и народна музика на шест закрити и открити сцени.

Bonnaroo

Ежегодният четиридневен, многоетапен къмпинг фестивал, който се провежда във ферма от 700 акра в Манчестър, събира 80 000 музикални фенове, за да чуят някои от най-големите имена в популярната музика.

Популярна тема