Младежки Родео в Пуебло, Колорадо

Младежки Родео в Пуебло, Колорадо
Младежки Родео в Пуебло, Колорадо
Anonim

The National LIttle Britches Rodeo Association в Пуебло, Колорадо е младежки родео клуб, който се състезава в САЩ.

Образ
Образ

В Пуебло родеото не е само за известни звезди и големи спонсори. Благодарение на Националната родео асоциация Little Britches, това също е свързано със семейството, честната игра и приятелството.

„Ние сме много приобщаваща програма и семейството е ключът към NLBRA“, казва изпълнителният директор Кимбър Солберг. Участниците в NLBRA са на възраст от 5 до 18 години, което означава, че цели семейства могат да пътуват – и да се състезават – заедно.

„Повечето от нашите семейства имат повече от едно състезаващо се дете и дори имаме съседни семейства, които се сприятеляват и пътуват заедно“, казва Солберг.

NLBRA проведе Националното финално родео на щатския панаир на Пуебло в Колорадо в продължение на 11 години. Събитието сега се провежда в Lazy E Arena в Guthrie, OK. Той продължава да включва около 1000 състезатели и предлага повече от $60 000 в награди за стипендии. Но NLBRA не е само конкуренция от световна класа.

„През годините изградихме силна връзка с Pueblo“, каза Солберг. „Мога да го сравня само с дете, което отива в колеж. Трудно е да ги пуснеш, но знаеш, че това е най-добрият ход. И като децата, които отиват в колеж, вие не ги губите, връзката просто се променя. NLBRA определено възнамерява да запази Little Britches Rodeo жив и здрав в Пуебло, Колорадо.“

„Най-голямото нещо, което нашите семейства харесват, е, че Пуебло току-що ги прегърна“, казва Солберг.

„Има дългогодишни приятелства, които са се развили от нашите семейства, които пазаруват в магазини Pueblo или се хранят в ресторанти. Пуебло разполага с много от удобствата на големия град, но хората тук все още са у дома.“

Популярна тема