Неща за правене във Върмонт

Съдържание:

Неща за правене във Върмонт
Неща за правене във Върмонт
Anonim

Каране на ски, разходки с ферибот, известни обиколки на дома подчертават избора тук

Върмонт на ски
Върмонт на ски

Отдихът на открито е ключов аспект от живота във Върмонт, а щатът Green Mountain разполага и с разнообразие от атракции на закрито, които жителите и гостите могат да насладят:

Catch Their Drift

Основен принос за успеха на дългогодишната туристическа индустрия на Върмонт са дестинациите за зимни спортове, с много заснежени места, които са идеални за ски спускане, ски бягане и сноуборд. Някои от добре познатите атракции включват ски зоната Burke Mountain, курортът Jay Peak, курортът Killington, ски зоната The Quechee Club и Smugglers’ Notch Resort.

Вижте родното място на Кал

Историческият обект на президента Калвин Кулидж в Плимут Нотч е домът на Калвин Кулидж, 30-ият президент на Съединените щати, от детството му. Кулидж също положи клетва в дневната на къщата, само няколко часа след смъртта на президента Уорън Г. Хардинг. Историческият обект посреща посетители ежедневно от края на май до средата на октомври.

Намерете приятел във Vermont Teddy Bear Company

Vermont Teddy Bear Company в Шелбърн изработва ръчно всяко от своите плюшени мечета и произвежда повече от 500 000 всяка година, като продава повечето от тях по пощата и по интернет. Компанията стартира през 1983 г. и предлага ежедневни обиколки на своя завод за сглобяване, с акценти като Bear Shop и Make A Friend For Life.

Обиколка на дома на Линкълн

Единственото дете на Ейбрахам и Мери Тод Линкълн, оцеляло до зряла възраст, е Робърт Тод Линкълн и лятната му къща, наречена Хилден, която той споделя със съпругата си Мери, е отворена за публични обиколки в Манчестър. Имението с архитектура от колониалното Възраждане е открито през 1905 г. и остава дом само на потомци на Линкълн до 1975 г.

Карайте ферибота

Пресичането на Lake Champlain от Върмонт до Ню Йорк е лесно благодарение на редица обществени фериботи, управлявани от Lake Champlain Transportation Company. Езерните пропускателни пунктове са между Шарлот VT и Essex NY, Burlington VT и Port Kent NY, Grand Isle VT и Plattsburgh NY, и Shoreham VT и Ticonderoga NY.

Гледайте езерните чудовища

Върмонт Лейк Монстърс е най-големият професионален спортен франчайз в щата, играещ бейзбол в Бърлингтън като филиал на второстепенната лига от клас А на Оукланд Атлетикс. Lake Monsters се състезават през пролетните и летните месеци в New York-Penn League и играят домакинските си мачове на Centennial Field в кампуса на университета във Върмонт.

Ролева игра

През цялата календарна година, Lane Series на Университета на Върмонт показва пиеси и концерти, които включват национални и международни изпълнители и певци. Театърът Роял Тайлър, както и музеят Робърт Хъл Флеминг, който е домакин на гостуващи изложби и събития, също допринасят за сцената на изкуствата и културата в UVM.

Бъдете празнични

Няколко топ фестивала се провеждат всяка година в щата Грийн Маунтин, като фестивалът на млечните продукти във Върмонт в Еносбург Фолс винаги е един от най-популярните. Други включват Vermont Maple Festival в Сейнт Олбанс, Festival on the Green в Middlebury, Apple Festival в Спрингфийлд, Vermont Brewers Festival в Бърлингтън и музикалния фестивал Marlboro.

Отида на риба

ECHO Lake Aquarium and Science Center в Бърлингтън посреща 150 000 посетители годишно, които могат да участват в 100 интерактивни изложби и научни образователни програми, включително Action Lab, FrogWorld и Into the Lake. На място има 70 вида риби, влечуги, земноводни и безгръбначни, настанени в сертифицираното по LEED съоръжение, което отвори врати през 2003 г.

Погледни нагоре

Графският град Сейнт Джонсбъри приютява музея и планетариума Феърбанкс, сграда с романска архитектура, построена през 1889 г., която днес има 175 000 музейни обекта, фокусирани върху културата, изкуството, историята и естествените науки на Върмонт. Планетариумът на Lyman Spitzer Jr. на място остава единственият публичен планетариум във Върмонт с ротационни експонати и експерти по астрономия, които предоставят информация.

Популярна тема