Най-добрите места за живеене във Върмонт

Съдържание:

Най-добрите места за живеене във Върмонт
Най-добрите места за живеене във Върмонт
Anonim

Страхотни горещи точки са Братълборо, Бърлингтън, Есекс Джънкшън, Мидълбъри, Монпелие

Върмонт
Върмонт

Ето малко информация за пет наистина хубави общности в щата Грийн Маунтин:

Братълборо

Братълборо, най-старият град във Върмонт, се превърна в оживена общност на изкуствата. Сред културните му забележителности са Brattleboro Museum & Art Center, Brattleboro Music Center, Vermont Theatre Company, New England Youth Theatre и Vermont Jazz Center. Годишните събития включват Зимен карнавал през февруари, Разходка на юниците през юни и Шекспир в парка през юли.

Бърлингтън

Като най-големият град във Върмонт, Бърлингтън се намира на 45 мили южно от границата между САЩ и Канада на крайбрежния бряг на езерото Шамплейн. ECHO Lake Aquarium and Science Center се намира на брега, а организацията за етикети на Emily Post Institute поддържа дългогодишното си седалище в Бърлингтън. Пешеходният търговски център Church Street Marketplace подчертава центъра на града.

Essex Junction

Всяко лято 10-дневен панаир Champlain Valley се провежда в Essex Junction и служи като най-големият традиционен селскостопански панаир в Нова Англия, като всяка година на събитието присъстват близо 300 000 посетители. Есекс Джънкшън също е дом на Международния фестивал във Върмонт, Фестивала на балоните в Champlain Valley, ски и сноуборд от световна класа и отдела за микроелектроника на IBM в световен мащаб.

Мидълбъри

Перлата в короната на Middlebury си остава Middlebury College (с прякор „Midd“), известен със своите програми за езиково обучение, международни изследвания и екологични изследвания, плюс неговите спортни отбори са спечелили 31 шампионата на NCAA Division III от 1995 г.. Годишните събития в Мидълбъри включват симфоничния концерт на Върмонт и фойерверки и седмичен фестивал на Грийна.

Монпелие

С 8 000 жители, Монпелие има най-малкото население от която и да е щатска столица на САЩ и е известен със своите изкуства и културна сцена. Атракциите включват колеж по изящни изкуства във Върмонт, театър Lost Nation и театрална гилдия Монпелие. За тези, които преследват кариера в хранително-вкусовата промишленост, известният кулинарен институт на Нова Англия е в Монпелие.

Популярна тема