Неща за правене в Хендерсънвил, TN

Съдържание:

Неща за правене в Хендерсънвил, TN
Неща за правене в Хендерсънвил, TN
Anonim

Топ атракции, зони за отдих и събития в Hendersonville, TN

Бяла патица плува към оранжев залез на езерото Old Hickory
Бяла патица плува към оранжев залез на езерото Old Hickory

Предградие на Нешвил, Хендерсънвил, Тенеси се превърна в една от най-големите и динамични общности в Среден Тенеси. Къщите в Хендерсънвил струват много по-малко, отколкото в други предградия на Нешвил, но градският пакет от лайфстайл удобства, включително ресторанти, паркове и възможности за забавление, съперничи на всички близки райони. Много от най-добрите работодатели в Хендерсънвил избраха местоположението си заради страхотното качество на живот, което градът предлага. Живеещите в Хендерсънвил изживяват най-доброто от четирите сезона, близостта до Music City и всичките му забавления в големия град, както и спокойствието и тишината на общност, която все още има селски чар. Ето някои от най-добрите неща за правене в Хендерсънвил.

Скок в езерото

Малко градове в Среден Тенеси са в състояние да предложат природните удобства като Хендерсънвил. Old Hickory Lake е сред най-големите привличания, когато става въпрос за отдих на открито. Хендерсънвил разполага с повече от 25 мили брегова линия по протежение на езерото, с чифт полуострови, вдаващи се във водата. Езерото предоставя възможности за риболов, водни ски, ветроходство, кану и каяк. Създадено от язовир на река Cumberland, Old Hickory Lake включва няколко задни канала, които са създали идеалното местообитание за бас, крапи и сом.

Ресторанти в Хендерсънвил

Може би най-известен със своята южняшка кухня и популярните меса и тройки, ресторантската сцена в Хендерсънвил стана по-разнообразна през последните години. Едно от най-популярните места за хранене в Hendersonville е Cafe Rakka, което предлага средиземноморски ястия. Хумусът, киселото мляко и сирената на Rakka се приготвят от нулата по рецепти, които датират от началото на съвременната цивилизация. El Grullense Taqueria предлага автентична мексиканска храна, докато The Lost Cajun, както може би се досещате, е специализиран в креолска и каджунска кухня.

Все още има много традиционни американски ресторанти, като Jumbo & Delicious, които предлагат бургери от половин и три четвърти фунта, заедно с горещи крилца и огромни сандвичи. След това има Center Point Barbecue, което беше видяно в телевизионното шоу Diners, Drive-Ins and Dives. Дългогодишните посетители на Center Point, семеен ресторант, който датира от 60-те години на миналия век, твърдят, че дърпаното свинско е най-доброто в Юга.

Исторически места

Повече от 200-годишната варовикова къща, известна като Rock Castle, привлича стотици посетители всяка година. Построен от Даниел Смит през 1784 г., домът и околните земи са издържали изпитанието на времето. Rock Castle се намира върху 18 акра оригинален имот, който включва пушилня и семейно гробище.

Spring Haven Mansion, дом в плантация, построен преди Гражданската война, е напълно реставриран и сега служи като място за сватби, семейни събирания и други елегантни събития. Monthaven радва както любителите на изкуството, така и любителите на историята. Домът от 1800 г. е домакин на художествени изложби, концерти, уроци и семинари.

Паркове в Хендерсънвил

Град Хендерсънвил обхваща повече от 500 акра паркова площ, включително зелени алеи и пътеки. Основната зелена пътека свързва района на гимназията в Хендерсънвил с езерото Индиън и парка на ветераните, като се вие през части от града и брега покрай езерото Старо Хикори. Велосипедната пътека Warrior е построена от граждани и предлага 2,5 мили пътека в гориста местност за планинско колоездене. Паркове като Drakes Creek, Memorial и Sanders Ferry предлагат разнообразни съоръжения, които варират от дисково голф игрище с 18 дупки и игрище за модели на самолети до осветени тенис кортове, футболни игрища и детски площадки.

Пазаруване в Хендерсънвил

Из града са разпръснати различни независими и вериги магазини, които предоставят на жителите много места за пазаруване. Сред най-новите търговски центрове е The Streets of Indian Lake, който включва Barnes & Noble, Gymboree, Justice, Rack Room Shoes и Victoria’s Secret, само за да назовем няколко магазина. Центърът е дом и на кино с 16 екрана. Търговският център Glenbrook е базиран на Target, Kohl’s, World Market и Stein Mart.

MUSIC CITY: Намерете още неща за вършене в Нешвил, само на 10 минути с кола.

Популярна тема