Живея в Covington, TN

Съдържание:

Живея в Covington, TN
Живея в Covington, TN
Anonim

Разгледайте с един поглед живота в Ковингтън, Тенеси, включително атракции, училища и обществени събития.

Съдебната палата в Ковингтън
Съдебната палата в Ковингтън

Разположен между река Мисисипи и Hatchie National Wildlife Refuge, град Covington, TN е известен със своето гостоприемство и наследство. Животът в Covington поставя жителите на 45 минути от забележителностите на големия град в Мемфис, Тенеси и на близко разстояние с кола от Националния резерват за диви животни Chickasaw. Градът създава усещане за малък град, но наскоро придоби много удобства, които повишиха качеството на живот на жителите и започнаха да привличат нови предприятия. Най-добрите работодатели в Covington включват Tootsie Roll Industries, производител на Charms Blow Pops.

Какво има в Ковингтън?

Ковингтън се превърна в град дестинация в западен Тенеси. Игрището с 18 дупки в Covington Country Club привлича стотици голфъри всяка година и е домакин на множество турнири. Наричат го едно от най-добрите игрища в региона. Има шест парка в Covington, включително Cobb-Parr Memorial Park, разположен в сърцето на града. Cobb-Parr е най-големият парк в Covington, с 80 акра, където има спортни игрища, детски площадки и пътеки за разходка. Градът притежава 86 акра, граничещи с парка, които са заделени за бъдещо обществено ползване. Музеят на окръг Типтън, Мемориалът на ветераните и Природният център също са част от парковата система на града.

Неща за правене в Covington, TN

Мемориалният парк Cobb-Parr също е домакин на най-старото състезание по готвене на барбекю в света всеки юни и B-B-Q фестивала на окръг Tipton през есента. Събитието през юни включва музика на живо, теглене на трактори, дерби за разрушаване, езда на механични бикове и, разбира се, много добри неща за хапване.

Court Square Park, разположен в сърцето на града, разполага с открита сцена, използвана за много пролетни и летни концерти. Ruffin Theatre е дом на Tipton Art League, която продуцира сценични представления през цялата година. Купувачите ще намерят страхотни изгодни сделки в многобройните бутици, антикварни магазини и магазини за дрехи в Covington.

Какво има наблизо?

Непосредствената близост на Ковингтън до Мемфис позволява на жителите лесно да стигнат до основните регионални атракции и легендарната ресторантска сцена на града. Еднодневните екскурзии от Covington включват посещения в Graceland, бившия дом на Елвис Пресли; Музей на американската соул музика Stax; Театър Орфей; FedExForum, домът на Мемфис Гризлис от НБА; Liberty Bowl Memorial Stadium, където University of Memphis Tigers играе домакински футболни мачове; Зоологическата градина в Мемфис; и хотел The Peabody.

Наблизо, Chickasaw National Wildlife Refuge осигурява девствена обстановка за лов, риболов, туризъм и приключения с фотография на дивата природа. Тази зона от 26 000 акра близо до река Мисисипи съдържа дънни твърди гори и влажни зони. Други паркове в радиус от два часа от Covington включват: Discovery Park of America, Tennessee Safari Park, Reelfoot Lake и Fort Pillow State Park.

Къщи в Ковингтън

Covington има богат и разнообразен избор от семейни квартали от висок клас, умерени начални домове и исторически домове в центъра на града. Апартаментните комплекси и жилищата под наем предоставят още повече гъвкавост, когато става въпрос за избор на място за живеене. Малките и големите ферми предлагат възможност за живот в по-усамотени райони. Повечето квартали в Ковингтън се смесват; обаче има определени зони в историческия квартал на града, които жителите идентифицират като Countrywood и The Links.

Училища в Ковингтън

Родителите намират Ковингтън за перфектна среда за отглеждане на деца. Училищата в Ковингтън получават висока оценка за предоставянето на качествено образование. Covington High School е трикратен носител на наградата SCORE, което показва, че е едно от най-добре представящите се училища в щата. Covington Integrated Arts Academy е настоящо училище за награди в Тенеси. В допълнение към държавните училища, Covington има две частни училища.

Както колежът по приложни технологии в Тенеси, така и центърът на Джими Найфех в окръг Типтън, клон на общинския колеж на Дайърсбърг, се намират в Ковингтън. Недалеч са Университетът на Тенеси в Мартинс Рипли Център, Университетът на християнските братя, Роудс Колидж и Университетът на Мемфис.

Здравеопазване в Ковингтън

Baptist Memorial Hospital-Tipton, която е създадена през 1964 г., е основният доставчик на здравни грижи в Covington. Рентгенологичното отделение на болницата е разширено през 2001 г., а през 1999 г. болницата открива лаборатория за нарушения на съня. Градът се намира и в близост до други медицински заведения с пълен набор от услуги в Мемфис, като St. Детска изследователска болница Jude, детска болница Le Bonheur и Regional One He alth.

Популярна тема