Неща за правене в Covington, TN

Съдържание:

Неща за правене в Covington, TN
Неща за правене в Covington, TN
Anonim

Топ атракции, развлечения, събития и неща за правене в Covington, TN

Дърпано свинско в червена купа
Дърпано свинско в червена купа

Две от нещата, които хората, живеещи в Ковингтън, Тенеси, харесват най-много в своя град, са страхотните атракции и възможности за забавление, намиращи се тук. Разбира се, Мемфис и неговата блус улица Beale Street са само на 45 минути, но през повечето уикенди жителите на Ковингтън намират какво да правят в собствения си град. Семействата имат много възможности в Ковингтън, особено за малки деца. От страхотни паркове и музеи до апетитни ресторанти, има много начини да прекарате един ден в този град.

Топ работодатели в Covington

Ето поглед към някои от най-добрите неща за правене в Ковингтън и наблизо:

Ресторанти в Ковингтън

Местните жители знаят, че когато от паркинга на Billings Bald Butcher се издига дим, е време да си хапнете горещо свинско, пилешко, наденица и говеждо. Този семеен ресторант е верен на старите южни традиции, включително купища чинии с храна, бавно приготвени страни и вкусно барбекю. Друга традиция на Covington е Little Porky’s Pit BBQ, която стартира през далечната 1965 г. Бизнесът е оцелял след пожар, развод и наводнение. Little Porky’s предлага не само чинии с дърпано свинско, настъргано говеждо и дърпано пиле в своя ресторант, но също така и кетъринг.

Сгушено на историческия Court Square в Covington е Old Town Hall & Cafe. Diners го описват като страхотна малка находка с много вкус. Ресторантът предлага сандвичи, салати и динамични десерти на достъпни цени с готино обслужване на клиентите. Други популярни ресторанти в Covington включват Erwin’s Great Steaks и Pappy & Jimmie’s.

Паркове и места за отдих в Ковингтън

Шест градски парка и водният център Ковингтън предоставят на жителите различни начини да тренират, да спортуват и да се наслаждават на слънце и чист въздух. Водният център разполага с покрит басейн, отворен за целогодишно плуване. Мемориалният парк Cobb-Parr е най-голямото съоръжение за отдих в Ковингтън с разнообразие от спортни игрища, пътеки за разходка и детска площадка. Атлетическите лиги дават на децата възможности да играят различни спортове, от бейзбол и футбол до плуване.

На кратко разстояние с кола от Covington има две национални зони с диви животни, предлагащи фантастични възможности за туризъм, лов и риболов. На север е Националният резерват за диви животни Чикасоу, който е разположен в завоя на река Мисисипи. Точно на изток от Covington, след река Hatchie, се намира националният резерват за диви животни Hatchie.

Covington Country Club е обявен за едно от най-добрите голф игрища в западен Тенеси. Клубът е домакин на множество турнири всяка година, които привличат стотици голфъри в района.

Фестивали в Ковингтън

Мемфис може да е Мека за любителите на барбекюто, но Ковингтън си остава с няколко ресторанта за барбекю и събития за храна. Стотици хора идват в Ковингтън всеки юни, за да участват в най-старото състезание по готвене на барбекю в света, което изправя майстори един срещу друг в различни готварски състезания. Фестивалът, който се провежда в мемориалния парк Cobb-Parr, включва музика на живо, дерби за разрушаване, езда на механичен бик, състезание по викане на прасета и продавачи на храна.

Обикновено провеждан на четвъртата събота на септември, Фестивалът на изкуствата и занаятите на наследството празнува историята на окръг Типтън с реконструктори, поемащи ролите на майките и бащите основатели на общността. Това събитие позволява на малките да видят фургони в естествени размери и как ранните заселници са готвели и правили занаяти. Има и музика на живо, игри и доставчици.

Героите от историите на писателя Чарлз Дикенс оживяват по време на годишната Коледа на Дикенс в Ковингтън. Този фестивал с английска тематика се провежда на историческия площад в центъра на града през втория уикенд на декември. Магазините около площада са украсени така, че да изглеждат като в класически приказки като Коледна песен, а певци изпълняват на сцената с беседката.

Всеки февруари стотици хора идват на историческия площад на Ковингтън, за да опитат шоколадови бонбони, предлагани в магазините. Наречено Chocolate Tour, това събитие включваше 17 спирки миналата година, които включваха продукти като картофен чипс, потопен в шоколад, гевреци Nutella, топчета с фъстъчено масло, бисквитки с троен шоколад и кексчета.

Музика в Ковингтън

През цялата година жителите на Covington имат възможност да видят различни музикални изпълнения. Събитие, наречено Music on the Square, събира групи и певци в историческия център на Covington през пролетните и летните вечери. The Ruffin Theatre, стар киносалон със сцена, е домакин на представления на живо като мюзикъли, концерти и пиеси. Има и Covington Integrated Arts Academy, държавно училище, което се фокусира върху въвеждането на различни форми на изкуство в класната стая. Записването е отворено за всички деца от окръг Типтън в детска градина до осми клас.

Неща за правене близо до Ковингтън

Непосредствената близост на Ковингтън до Мемфис отваря широка гама от места за забавление и спорт, както и лесен достъп до колеж и професионални театрални групи, художествени галерии и спортни отбори. Ето списък на някои от атракциите в рамките на два часа път с кола от Covington:

  • Discovery Park of America в Юниън Сити
  • Сафари парк Тенеси в Аламо
  • Reelfoot Lake State Park в Типтънвил
  • Щатски парк Fort Pillow в окръг Лодърдейл
  • Музей на розовия дворец в Мемфис
  • Orpheum Theatre в Мемфис
  • Graceland в Мемфис
  • Национален музей за граждански права в Мемфис
  • Grizzlies (отбор от НБА) в Мемфис
  • Зоопарк в Мемфис

Популярна тема