Живея във Верона, Уисконсин

Съдържание:

Живея във Верона, Уисконсин
Живея във Верона, Уисконсин
Anonim

Неща за правене, училища, събития и живот във Верона, Уисконсин

Хората се събират около фермерския пазар Hometown Junction във Верона
Хората се събират около фермерския пазар Hometown Junction във Верона

През 1966 г. група войници, воюващи във Виетнам, приемат Верона, Уисконсин, като перфектния пример за родния град на САЩ. Верона оправдава прозвището си, предлагайки на жителите високо качество на живот, страхотни съоръжения за отдих и отлични училища. Населението на града бележи огромен ръст през последните години, тъй като много млади семейства и самотни хора избират да живеят тук. Животът във Верона ви поставя само на 15 минути от Медисън и Университета на Уисконсин. Wisconsin Dells, популярна лятна ваканционна зона, е на около час северно от града. Най-добрите работодатели във Верона включват Epic Systems Corporation, международна компания за софтуер за здравеопазване, която осигурява повече от 9 000 работни места.

Къщи във Верона

Градът има нарастваща комбинация от възможности за еднофамилно и многофамилно жилище. Купувачите на жилища могат да намерят чисто нови жилища в наскоро развити квартали, предлагащи множество удобства и модерни стандарти за подразделение, но къщите във Верона обикновено не остават на пазара за дълго. Кварталите са доста добре дефинирани от развитието, в което се намират, или според географските райони. Някои от най-популярните квартали във Верона включват Hawks Landing, Scenic Ridge и Hawthorne Hills.

Училища във Верона

Поради близостта си до Верона, Университетът на Уисконсин-Медисън играе важна роля за града. UW-Madison е не само икономически двигател, но и културен център и основен източник на забавление. Други близки колежи включват Медисън Колидж и Еджууд Колидж. Училищният район на района на Верона контролира 12 училища в окръг Дейн, включително гимназията на Верона, която през 2015 г. беше обявена сред 20-те най-добри държавни училища в Уисконсин от Niche. В допълнение към стандартните държавни училища, областта предлага на родителите възможността да запишат децата си в чартърни училища, които предоставят по-специализирано образование. Например международното училище във Верона включва програма за потапяне в мандарин, където предметите се преподават на китайски (мандарин) и английски.

Неща за правене във Верона

Въпреки че Верона е малък град, жителите тук намират много възможности за дейности и развлечения, от велосипедни алеи и футболни игрища до пивоварни и уникални места за хранене. Общностният театър на Верона и Сериите за сценични изкуства на Верона са домакини на представления в Центъра за сценични изкуства във Верона, който се намира в гимназията. Концерти на открито се провеждат в различни градски паркове през лятото и Wisconsin Brewing Co.е домакин на банди на външния си двор в петък вечер през лятото.

Изтъкнатият фестивал в града, Hometown Days, се провежда през първия уикенд на юни. Четиридневното събитие, проведено в Community Park, включва парад, карнавал, музика на живо и продавачи на храна. Всеки септември пътищата във Верона се освобождават за мотоциклетисти, участващи в серията IRONMAN Wisconsin.

Шепа магазини и ресторанти помагат за привличането на хората към центъра на Верона, странно място за събиране. Пътеката Military Ridge State Trail минава през центъра на града, където колоездачите на дълги разстояния могат да спрат в кафенета или да се насладят на скреч готвене в Monte’s Grill & Pub, сервиращ закуска, обяд и вечеря.

Здравеопазване във Верона

Жителите на Верона са на кратко разстояние с кола от три големи болници, разположени в Медисън – Meriter, St. Mary’s и UW Hospital. Университетът на Уисконсин също управлява клиника във Верона.

Популярна тема