Неща за правене във Верона, Уисконсин

Съдържание:

Неща за правене във Верона, Уисконсин
Неща за правене във Верона, Уисконсин
Anonim

Топ атракции, развлечения, събития и ресторанти във Верона, Уисконсин

Момче пада назад в езеро, докато деца зад него играят на надуваем сал и други плуват
Момче пада назад в езеро, докато деца зад него играят на надуваем сал и други плуват

Забавлението в големия град никога не е далеч от Верона, Уисконсин, със столицата на Уисконсин Медисън само на 15 минути. И все пак хората, живеещи във Верона, често намират много неща за правене в собствените си дворове. Верона, един от най-бързо развиващите се градове в Уисконсин, наскоро видя добавянето на големи атракции като Wisconsin Brewing Co. и отварянето на вкусни ресторанти, които привличат жителите на Медисън и околностите в града. Ето преглед на най-добрите неща за правене във Верона, независимо дали вече живеете тук или обмисляте преместване.

1. Тръгнете по пътеката

Качете се на велосипеда си и тръгнете по пътеката Military Ridge State Trail, която пресича точно центъра на Верона. Пътеката от 40 мили свързва Доджвил с Медисън чрез военен маршрут от 1855 г., по който някога са се движили войници. Пътеката минава по границите на два държавни парка, предлагайки гледка към ферми, гори и водеща до платформи за наблюдение, където могат да се наблюдават диви животни. Пътеката пресича националната живописна пътека на ледниковата епоха, която се вие на повече от 1000 мили, следвайки ръба на последния континентален ледник в Уисконсин.

КАТО ДА СЕ НАМОКРИШ? Вижте нашия избор за най-добрите градове на вода.

2. Направете пръскане

Fireman’s Park Beach е едно от най-горещите места за разхлаждане през топлите летни дни във Верона. Плажът обикновено отваря в средата на юни и затваря в края на август. Децата особено харесват двете водни пързалки на плажа, дъската за гмуркане и плаващият бияч, който може да побере няколко деца, докато висят, докато други правят вълни. Плажът е обслужван от сертифицирани спасители от обяд до 19 часа. повечето дни и също така има маси за пикник, съблекални и щанд за концесии. Паркът предлага страхотен риболов от брега на син хриле и бас, с чифт докове, от които можете да хвърляте; Въпреки това, риболовът не е разрешен, когато зоната за плуване е отворена.

3. Вземете студен

Три местни момчета със страст към Badger State и бирата създадоха една от най-популярните пивоварни в района на Мадисън, Wisconsin Brewing Co. Разположена във Верона, пивоварната разполага с оборудване, произведено в Уисконсин и с произведено в Уисконсин материали като стомана от Waunakee, черен плот от Waukesha и истинска Huppmann Brewhouse, построена в Hudson. Пивоварството започва през 2013 г. и днес пивоварната предлага шест целогодишни бири и разнообразие от сезонни и експериментални напитки. Много местни жители на Верона идват в пивоварната в петък вечер през лятото, когато групите свирят на вътрешния двор.

ТЪРСИТЕ ОЩЕ БИРИ: Опитайте нашите 99 бири в 99 града.

4. Гледайте шоу

Както Verona Area Performing Arts Series, така и Verona Area Community Theatre произвеждат редица представления всяка година, вариращи от изпълнения на рагтайм оркестър и трибют групи до детски мюзикъли, хитове на Бродуей и класически пиеси. И двете групи използват Центъра за сценични изкуства във Верона. В допълнение към представленията на закрито, град Верона предлага на жителите серия от летни концерти на открито, провеждани в различни паркове.

5. Chow Down

Ресторантите във Верона наистина разшириха менютата си през последните няколко години, привличайки студенти от близкия Медисън и регионални кулинари, като същевременно предлагат на местните жители някои наистина добри възможности за храна. Едно от най-популярните места за хранене е Jordandal Cookhouse, където всичко в менюто е направено от нулата и предимно от местни източници. В Cookhouse се сервират салати, домашно задушени бульони и супи, мариновани зеленчуци, сандвичи и предястия като пуешко и вафли, овчарски пай и задушени свински пържоли с ябълков сайдер.

Други местни ресторанти във Верона включват: Gray’s Tied House, Dok’s Klassik Tavern, Monte’s Grill & Pub и 5th Quarter, спортен бар, предлагащ пица и пържени картофки петък вечер.

Популярна тема